Computerhulp nodig?

Heeft u computerhulp nodig?

RambonNetWerken heeft voor alles een oplossing!

Heeft u problemen met uw computer, loopt deze bijvoorbeeld telkens vast? Of kunt u rustig een kopje koffie drinken voordat uw computer is opgestart? Juist op de meest ongelegen momenten stopt uw computer ermee en u weet niet hoe de problemen op te lossen. RambonNetWerken komt bij u thuis en kan vrijwel alle problemen met computers, het internet en andere apparatuur voor u verhelpen. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het installeren en instellen van apparatuur en software, of het verzorgen van beveiliging en back-up van uw apparatuur en bestanden. RambonNetWerken werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kunnen u helpen met o.a.:

 • Internet- en e-mail (ook de overstap van provider)
 • Reparatie of opschonen computer en laptop
 • Advies en verkoop van computer apparatuur
 • Draadloze netwerken
 • Interactieve televisie
 • (Mobiele) telefonie
 • (Her)installatie van Windows (zie ook bij Installatie software en Herinstallatie)
 • Firewalls, virussen, malware en spyware problemen en beveiliging
 • Reparatie, advies en verkoop van printers en andere randapparatuur
 • Woonhuisautomatisering
 • Verzorgen van back-up van bestanden (zie verder bij Backup)

Netwerk beheer

Heeft u al een bestaand netwerk? RambonNetWerken zorgt ervoor dat uw bestaande Windows netwerk optimaal presteert en blijft presteren. Wij kunnen het volledige beheer van uw computers uit uw handen nemen zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden. Bel gelijk voor een afspraak 023-5440523

Netwerk aanleg
RambonNetWerken neemt het hele traject voor haar zorg. Van aanvraag bij de provider tot installatie. Kabels trekken splitter installeren, modem of router installeren en als het gewenst is een draadloos netwerk installeren. RambonNetWerken draagt zorg voor een werkende situatie. Zodat u gelijk kunt gaan internetten of email versturen.

 • Bekabeld
 • Draadloos
 • Via de elektrische bedrading in uw huis of kantoor
Backup
Binnen bedrijven wordt informatie steeds meer digitaal verwerkt. Helaas wordt er door ondernemers vaak vanuit gegaan dat de data veilig is opgeslagen als het op een pc of server staat. Hierbij wordt vaak vergeten dat bij een crash deze gegevens gemakkelijk verloren kunnen gaan. Een goede back-up voorziening is dus zeker geen overbodige luxe maar eerder een bittere noodzaak! RambonNetWerken adviseert en realiseert voor u een veilige manier voor het back-uppen van uw data waardoor u met minimale inspanning maximale veiligheid van uw data kunt bereiken.

Met MijnBackup van Hart voor IT raakt u uw bestanden nooit meer kwijt. In een paar eenvoudige stappen installeert u onze Nederlandstalige MijnBackup software.  Hiermee maakt u eenvoudig een volledige back-up van al uw bestanden van uw PC, Mac, tablet of Server, ongeacht de grootte of aantal bestanden! Uw documenten worden veilig opgeslagen in de Cloud. De bestanden zijn altijd bereikbaar via internet of via een telefoon app.

Voor slechts een bedrag van € 4,95 per maand  beschermt u uw waardevolle foto’s en documenten.  Standaard kunt u een back-up maken van 1 computer. Meer computers? Uitbreiden kan altijd!
Voor de grotere computergebruiker en zakelijke klanten (ook servers!) zijn maatwerktarieven van toepassing. Informeer naar de mogelijkheden!

Voordelen van MijnBackup online

 • Uw bestanden veilig opgeslagen
 • Helpdesk, ook ‘s avonds en in het weekend
 • Overal toegang tot uw bestanden
 • Veilig en betrouwbaar
 • Eenvoudig te installeren

Meld u nu aan
Meld u nu aan voor MijnBackup van Hart voor IT via het landelijke telefoonnummer 023-2100179

Wat is Back-uppen eigenlijk?
Deze term heeft u vast weleens gehoord: Een Back-up is de Engelse term voor een reservekopie van alles wat belangrijk is en op uw computer(s) staat: Zo simpel is het!
Was het hebben van een computer een paar jaar geleden voor de meeste mensen nog hobby, spielerei zogezegd, tegenwoordig hebben we onze complete (financiële) huishouding toevertrouwd aan deze apparaten, die beslist niet het eeuwige leven hebben! Ook andere bedreigingen en gevaren zorgen er voortdurend voor dat uw dierbare gegevens mogelijk verloren kunnen gaan.
Hierbij valt niet alleen te denken aan een crash van uw harde schijf, een virusinfectie of andere defecten aan uw computers maar ook brand, diefstal en waterschade hebben tot gevolg dat u met een schone lei beginnen moet; En dat terwijl dit nergens voor nodig hoeft te zijn!
Voor slechts enkele euro’s per maand worden uw kostbare gegevens veilig opgeslagen in de datacentra van MijnBackup, dé Back-up service van Hart voor IT waarbij veiligheid, gemak, zekerheid en klantvriendelijkheid de boventoon voeren.
Met onze Back-up service heeft u nérgens meer omkijken naar: Een geruststellende gedachte!

Hoe werkt het Back-uppen van mijn gegevens en bestanden via Hart voor IT ?
Back-uppen via Hart voor IT werkt uiterst eenvoudig: allereerst verwelkomen wij u als abonnee van onze dienst en verwerken wij uw personalia in ons cliëntenbestand. Vervolgens ontvangt u uw abonnee gegevens waarmee het Nederlandstalige back-up pakket, een robuust stuk software dat feilloos z’n werk doet zonder dat u als gebruiker daar óóit nog omkijken naar heeft, geïnstalleerd kan worden. Hiervoor is enige computerkennis vereist.
Bij de installatie van het MijnBackup programma wordt geïnventariseerd welke plekken op uw computer(s) belangrijk zijn, hierbij denken we bijvoorbeeld aan de folder Documenten. Vervolgens wordt er een initiële back-up gemaakt. Deze kan best enige tijd in beslag nemen; U hoeft hier niet van te schrikken. De snelheid van het back-uppen is namelijk afhankelijk van uw internetsnelheid en de hoeveelheid gegevens. Niks om zich zorgen over te maken! Hierna worden alleen de wijzigingen en nieuwe bestanden meegenomen in de volgende back-ups zodat u áltijd een totaalplaatje heeft!

Data migratie / overzetten
Bij de aanschaf en installatie van nieuwe hardware is het cruciaal dat uw reeds bestaande gegevens niet verloren gaan. RambonNetWerken assisteert u hierbij en draagt zorg voor uw data. Uw bestanden, e-mail en programma’s worden van uw verouderde computer naar uw splinternieuwe PC overgezet zodat u zonder problemen verder kan met uw dagelijkse business.
Hardware installeren
Wij kunnen zorgen voor de aanschaf en aflevering van een nieuw computersysteem. Wij zijn niet merk gebonden, u kunt dus voor elk denkbaar merk bij ons terecht. Aangezien wij geen dure winkel met personeel hebben zijn onze overhead kosten minimaal en dit merkt u aanzienlijk in uw portemonnee maar niet aan de kwaliteit. De aanschaf gebeurt met u in samenspraak. U krijgt altijd wat afgesproken is en waar u uw goedkeuring aan hebt gegeven. Voor de installatie en aflevering gelden de normale tarieven. U bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor een vooraf gemaakte back-up van Uw eigen gegevens.

Installatie Software en Herinstallatie

Installatie Software

Voor alle problemen of vragen over alle softwareprogramma’s op uw computer, zowel voor Windows als bij Apple. Wellicht denkt u een virus of malware op uw computer of tablet te hebben? Heeft u hulp nodig met het werken met multimedia, zoals een foto- of videoprogramma? Wat uw vraag omtrent software ook is, wij zijn gespecialiseerd om vragen of problemen met softwareprogramma’s  voor u op te lossen.

Wat kunnen we voor u doen?

 • De aanschaf van softwarepakketten o.a. Microsoft Office 2019
 • (Her)installatie van Windows 10
 • Het (her)installeren van software
 • Als een programma foutmelding geeft of blijft hangen
 • Windows is traag of instabiel
 • Het maken van een back-up
 • Het beveiligen van de computer met Panda Endpoint Protection

Herinstallatie
Doorloop tijd 3 a 4 werkdagen. Ik zit namelijk overdag, natuurlijk,  langs de weg
Een herinstallatie van een PC houd bij mij het volgende in:

 • Het back-uppen van databestanden per gebruiker
 • Documenten veilig stellen
 • Afbeeldingen
 • Mail

Hierna PC formatteren
Opnieuw installeren met besturingssysteem
Standaard programma’s welke geïnstalleerd worden zijn:

 • Acrobat reader
 • e-Mail
 • Microsoft Office, mits geldige sleutel en media mee geleverd wordt

Data weer terug plaatsen
Bel voor een vrijblijvende afspraak zodat ik een duidelijke offerte kan maken 023-5440523

Beveiliging

Computer beveiliging
Wij zorgen ervoor dat uw computer veilig is en blijft. Om ongewenste bezoekers buiten uw computer te houden zorgt RambonNetWerken ervoor dat uw PC optimaal beveiligd is. Denk hierbij aan een virusscanner, firewall en anti spyware programma, het beveiligen van open poorten (u laat uw deur toch ook niet open staan?).

Maar ook woonhuis beveiliging kunnen wij leveren.

Woonveilig Alarmsysteem
WoonVeilig is één van de meest ervaren en grootste partijen op het gebied van slimme woningbeveiliging. Het bedrijf werd in 2008 opgestart en wilde direct de focus leggen op het beveiligen van de huizen van consumenten. Inmiddels is het bedrijf door heel Europa te vinden, maar buiten Nederland wordt de naam Egardia aangehouden. Het systeem van WoonVeilig staat geheel in het teken van veiligheid; het beschermen van uw huis.
Altijd de zekerheid van betrouwbare slimme huisbeveiliging met het WoonVeilig Alarmsysteem
Met het WoonVeilig Alarmsysteem ga je met een veilig gevoel van huis. Altijd. Want je huis is 24 uur per dag goed en slim beveiligd. Slim omdat WoonVeilig verder gaat dan het verzorgen van goede huisbeveiliging en zich continue aanpast aan jouw persoonlijke leefsituatie. Zo weet je zeker dat bij jouw thuis altijd alles onder controle is, waar je zelf ook bent.
Online Alarmcentrale: altijd direct op de hoogte
Bij een alarm bellen en sms’en we direct. Naar je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon van de buren. Je kunt in totaal 6 telefoonnummers opgeven voor de telefonische alarmmelding en nog eens 6 telefoonnummers waarop je de melding per sms ontvangt.
Alles online besturen. Overal en altijd.
Vergeten je alarmsysteem aan te zetten? Geen probleem. Je zet het eenvoudig alsnog op afstand aan via Internet of met de WoonVeilig app voor Android of iOS (iPhone en iPad). Waar je ook bent. 24 uur per dag. En met de slimme uitbreidingen van WoonVeilig kan je bijvoorbeeld ook je slimme verlichting en/of thermostaat op afstand regelen.
Camerabeveiliging: altijd en overal zicht op thuis
Bekijk direct de video-opnames bij een alarm. Waar je ook bent. De beelden sturen we per sms naar je mobiele telefoon. Zo zie je gelijk wat er aan de hand is en kan je als het echt nodig is hulp inroepen. Ook kan je vanaf overal live beelden bekijken en op ieder moment zelf zien dat alles thuis in orde is.
Bel gelijk om een afspraak te maken 023-2100179

Algemene PC Keuring (APK)
U heeft problemen met uw systeem, het loopt allemaal niet zo lekker meer en de PC stopt regelmatig. Neem dan contact op met ons voor een grondige APK. RambonNetWerken verzorgt een keuring van de PC. De resultaten worden met u besproken met een helder advies. Wij onderzoeken het systeem en geven u een eerlijk advies en alternatieven voor het oplossen van het probleem.
Reparaties en onderhoud
Wij verzorgen alle reparaties en uitbreidingen aan uw huidige systeem bij u thuis. Het plaatsen van extra geheugen, een harde schijf of een netwerkuitbreiding. Maar ook een uitgebreide vorm van upgrading is mogelijk. Als uw huidige computer te verouderd is, kunnen bepaalde onderdelen eventueel meegenomen worden naar de nieuwe computer zoals:

 • Monitor
 • Toetsenbord en muis
 • Harde schijf
 • Geheugen
Computer schoonmaak
Veel mensen realiseren zich niet dat een computer ook onderhoud nodig heeft om storingsvrij te kunnen werken. Stof en vuil zijn grote vijanden van onze elektronische kameraad! De ventilator zuigt lucht van buiten de systeemkast in om de onderdelen in de computer te koelen. Helaas bevat deze aangezogen lucht vrijwel altijd stof. De stof in de aangezogen lucht slaat neer op de onderdelen in uw computer. Stof vormt naar verloop van tijd een deken op de onderdelen. De onderdelen moeten daardoor harder gaan werken en gaan dus meer geluid produceren. Daarnaast kunnen ze hun warmte minder goed kwijt en worden heter. Onderdelen die te warm worden gaan minder lang mee. En het gevaar tot ontbranding neemt dan ook toe. In het stof kunnen geleidende deeltjes zitten die kortsluiting kunnen veroorzaken.
Thuisnetwerk aanleg

Hebt u meerdere pc’s met een groeiende hoeveelheid muziek, documenten, video’s en digitale foto’s? Wordt het beschermen, organiseren en onderling verbinden van alle digitale media een bijna onmogelijke taak? Een thuis netwerk is tegenwoordig gemeen goed, van printers en schijven delen, alles is mogelijk , RambonNetWerken realiseert dit bedraad of draadloos, geheel naar uw wens.

Apparatuur installeren

Heeft u problemen met uw printer, scanner, draadloze verbindingsset of andere apparatuur? Juist op de meest ongelegen momenten begeeft uw apparatuur ermee en u weet niet hoe de problemen op te lossen. Wij komen bij u thuis en zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen met televisie, telefonie, printers, tablets en andere apparaten. Daarnaast geven wij advies en ondersteuning bij de aanschaf van nieuwe apparatuur,  software, beveiliging, ict projecten, overstap advies en nog veel meer. RambonNetWerken is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Heeft u een (ict)project waar u zelf niet uitkomt? Neem dan gerust even contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Wat kunnen we voor u doen?

We kunnen u ondersteunen met advies en ondersteuning bij:
 • Het aanvragen en aansluiten van een televisie- of internetpakket
 • Het aanvragen van een telefoonabonnement (ook mobiele abonnementen)
 • Advies en aanschaf van een printer, computer, laptop, scanner of ander digitaal apparaat
 • (Woning)projecten op gebied van beveiliging, verwarming, camerabewaking, domotica e.d.
Voor vragen over de Internet aansluiting
Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een goede internetverbinding en e-mail en is het zeer vervelend als dit niet goed werkt. Wij sluiten internet voor u aan, stellen een draadloos netwerk in en helpen u indien nodig aan de benodigde apparatuur en/of abonnementen. Heeft u problemen met uw internet, e-mail of (draadloze) netwerk, wij kunnen u helpen om weer een betrouwbare en stabiele internetverbinding te krijgen.

Wat kunnen we voor u doen?
We bieden o.a. ondersteuning bij:

 • Advies en verkoop voor een passend internetpakket
 • Aansluiten van het internet
 • Installeren van een draadloze router
 • Verhelpen van e-mailproblemen
 • Verhelpen van netwerkproblemen
 • Verhelpen van problemen met een draadloze printer
 • Inregelen Internetbeveiliging
 • Uitvoeren van systeemupdates

Comfort Abonnement

Comfort Abonnement

Uw PC traag, geen internet of e-mail, uw tablet werkt niet of uw (WiFi-)printer laat het afweten? Geen probleem! Want met een van de Comfort abonnementen van Hart voor IT bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud en directe hulp voor al uw internet-, computer- en netwerkproblemen.

Voordelen van een Comfort abonnement

 • Eén vast aanspreekpunt
 • Binnen 24 uur hulp ook ‘s avonds en in het weekend
 • Uw bestanden veilig opgeslagen
 • Uw systeem goed beveligd
 • Jaarlijkse PC Fittest
 • Jaarabonnement daarna maandelijks opzegbaar.*

Comfort by Hart Voor IT

Product Prijs per maand
Comfort Basis €5,95
Comfort Veilig €9,25
Comfort Opslag €10,95
Comfort Compleet €13,95

Comfort Basis abonnement, met jaarlijkse PC Fittest
Voor een vast bedrag van € 4,95 per maand doen we één keer per jaar maximaal een uur een PC fittest en lossen we problemen aan uw computer, laptop, tablet en/of smartphone op bij u thuis. Heeft u vaker problemen of hulp nodig? Naast het gratis uur kunt u tegen een gereduceerd bedrag afspraken maken met uw regionale Hart voor IT specialist tegen het voordelig tarief van € 37,50 voor het eerste half uur en € 12,50 per extra kwartier voor al uw ICT vraagstukken bij u thuis.  Voor het maken van een afspraak op dezelfde dag en/of het weekend is er een toeslag van € 10,=

Comfort abonnementen, zorgeloos en veilig

Comfort Veilig: Naast de jaarlijkse PC Fittest ontvangt u bij dit abonnement een gerenommeerde Antivirus-scanner en wordt uw computer en/of tablet beveiligd. Uw computer en/of tablet is dan beveiligd met een gerenommeerde virusscanner en deze wordt jaarlijks gecontroleerd en geactualiseerd.

Comfort Opslag: Naast de jaarlijkse PC Fittest ontvangt u bij dit abonnement een online MijnBackup pakket van Hart voor IT. Hiermee raakt u uw bestanden nooit meer kwijt. Door onze meegeleverde software maakt u eenvoudig een back-up van al uw bestanden. Uw documenten worden veilig opgeslagen in de cloud. Uw bestanden zijn altijd bereikbaar via internet of via een telefoon app.

Comfort Compleet: Altijd zorgeloos werken op uw computer, met een veilige back-up van uw bestanden en veilig op internet met een top virusscanner? Kies dan voor het Comfort Compleet abonnement, een combinatie van het Basis abonnement met Veilig en Opslag.

Extra bezoeken kosten u met speciale abonnee korting € 37,50 voor het eerste half uur en daarna 12,50 per kwartier. Voor het maken van een afspraak op dezelfde dag en/of het weekend is er een toeslag van € 10,=

Bestel uw Comfort abonnement direct
Bestel uw Hart voor IT Comfort abonnement direct via www.hartvoorit.nl/comfort of bel voor het maken van een afspraak met 023-2100179.

*Bij het verbruiken van uw gratis uur , weerlegt u het recht van maandelijks opzeggen tot het volgende abonnements jaar.