KPN ExperTeam STOPT ermee

Heeft u ook de mail van het ExperTeam ontvangen?

Wat nu, wie helpt mij nu bij computerproblemen
KPN heeft in 2017 een zeer onduidelijke en onvolledige boodschap aan alle KPN ExperTeam klanten verstuurd. Wij hebben veel geschokte reacties gehad naar aanleiding van dit bericht. Graag willen wij deze kans aangrijpen om dit bericht te verduidelijken.

Experteam formule

KPN heeft inderdaad besloten om na 10 jaar met de formule ExperTeam te stoppen. De Computerhulp dienst voor thuis en op de zaak wordt per 1 oktober 2017 opgeheven. Nu na een tijdje is uw expert van het ExperTeam weer bereikbaar op het nummer 023-5440523.

De Experteam Expert

Eén van de vereisten om als IT Expert namens ExperTeam te mogen werken is dat je als zelfstandig ondernemer werkzaam moet zijn en daarmee ook eigen klanten bediend. Dit betekend dus dat velen van de Experts gewoon door gaan met waar zij goed in zijn, het oplossen van IT problemen!

ExperTeam stopt, maar de IT Specialisten niet

Geen zorgen, wij gaan natuurlijk gewoon door. U hoeft alleen maar een ander telefoonnummer te bellen. Er is alleen een andere bedrijfsnaam te zien. Maar u kunt dezelfde vertrouwde persoon om hulp vragen. Ook de persoon die tijdens het KPN ExperTeam bij u langs kwam komt nu ook weer langs.

Bron: KPN

Related Posts