Waarom je je pc vandaag nog wil opschonen

Werken met een nieuwe pc voelt ongeveer zo fijn als slapen onder een net gewassen dekbed. Windows heeft nog niet te lijden onder allerlei gebruikssporen en alles werkt snel, soepel en naar behoren. Maar naarmate je de computer langer gebruikt, zul je merken dat hij steeds langzamer wordt. Programma’s starten minder snel, haperen tijdens het gebruik, of beginnen zomaar ineens te crashen. Dan is het tijd om je computer op te schonen.

Dat is natuurlijk helemaal geen gek idee, even een bezem door je pc halen. Maar waar je in huis precies weet waar het stof ligt, is dat op je computer een heel stuk minder duidelijk. Een grote schoonmaak is dan ook wenselijk in zo’n geval. Het probleem daarbij is echter ten eerste dat het behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen en ten tweede dat het niet zonder risico is. Als je niet precies weet wat je doet, kun je met één verkeerde handeling je volledige besturingssysteem om zeep helpen, en dat is natuurlijk het tegenovergestelde van wat je wil.

Kwetsbaarheden voorkomen

Toch is het opschonen van je pc geen overbodige luxe. Niet alleen wordt het systeem er stukken sneller van, het is ook essentieel om systeemfouten en kwetsbaarheden in het besturingssysteem te voorkomen. Gelukkig zijn wij er om u daar mee te helpen en je deze taak uit handen te nemen. Wij halen de bezem door de computer. Wij schonen de computer grondig op van de overbodige bestanden, hetgeen leidt tot meer ruimte en meer snelheid.

PC versnellen

Ophoping van overbodige bestanden kan jouw pc vertragen. Wij schonen dergelijke bestanden grondig op om je pc te versnellen en ruimte vrij te maken. Dit geldt overigens voor de bestanden in alle accounts, dus niet alleen het account waarmee je bent ingelogd. Wij zorgen voor een krachtige opschoning en versnelling van niet alleen oudere computers die trager zijn geworden, maar ook voor nieuwe computers, omdat alle inefficiënte delen van Windows worden gladgestreken.

Het opschonen van je pc betekent echter niet alleen het sneller maken van het systeem, maar ook het verwijderen van zaken die je privacy in het geding kunnen brengen. Om die reden verwijderen wij privacysporen van ruim 200 programma’s. Verdachte links in websites, maar ook in e-mail van bijvoorbeeld Gmail, Outlook en Yahoo Mail binnen IE, Firefox, Chrome en Edge worden automatisch geblokkeerd.

Bel, mail ons voor een afspraak. Je kan ook het contact formulier op de site invullen.

Related Posts