Glasvezel in Aerdenhout en Bentveld is dichterbij dan ooit!

 

 

 PERSBERICHT Maandag 15 november 2021

 Glasvezel in Aerdenhout en Bentveld is dichterbij dan ooit! 

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Aerdenhout en Bentveld. Als 20% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en voor 2 februari 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel!

Het belang van een snelle en stabiele verbinding is voor veel mensen de afgelopen tijd cruciaal gebleken. Noodgedwongen werken veel mensen vanuit huis, krijgen kinderen en studenten online les en videobellen we vaker met elkaar. Ook maken we meer gebruik van zorg op afstand.

 Supersnel internet met de nieuwste glasvezeltechniek Daarom loopt DELTA Fiber Netwerk voorop met de uitrol van een glasvezelnetwerk voorzien van XGS-PON technologie. Hiermee zijn nu al snelheden tot 8 Gbps mogelijk en is het netwerk zelfs voorbereid op snelheden tot 25 Gbps in de toekomst.

“Juist in deze tijd zien we hoe belangrijk het is, voor zowel werken als wonen, om over een goede internetverbinding te beschikken. Met glasvezel worden de inwoners van Aerdenhout en Bentveld aangesloten op het netwerk van de toekomst”, aldus projectleider Diederik van Dam van DELTA Fiber Netwerk.

 Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. De campagne richt zich op inwoners van Aerdenhout, Bentveld, een klein deel van Haarlem en Heemstede aan de westelijke kant van het spoor. Op de website gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

 Glasvezel Informatiepunt: feestelijke opening zaterdag 20 november DELTA Fiber Netwerk opent een Glasvezel Informatiepunt aan de Zandvoortselaan 365 in Bentveld. Hier kunnen inwoners terecht met vragen over de glasvezelcampagne of voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Op zaterdag 20 november om 10.30 uur wordt het Glasvezel Informatiepunt op feestelijke wijze geopend.

 Wie is DELTA Fiber Netwerk? Wij zijn DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

 EINDE PERSBERICHT

Related Posts