Wie zijn we

Ons website-adres is: http://rambonnetwerken.nl.

In deze privacyverklaring willen wij je uitleggen hoe we je persoonlijke gegevens verzamelen, verwerken, delen, overdragen en waarvoor we dat doen. RambonNetWerken gaat uiterst zorgvuldig om met je gegevens en zorgt ervoor dat deze beveiligd en beschermd worden volgens de actuele wetgeving op het gebied van de bescherming persoonsgegevens.

Mocht je na het lezen van deze verklaring nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij

Deze onderstaande persoonlijke gegevens (gegevens die naar jou te herleiden zijn) worden van je verzameld wanneer wij met u een afspraak maken of gemaakt hebben.

Voor -en achternaam

e.v.t Bedrijfsnaam

Adresgegevens

E-mailadres

Telefoon -en/of mobielnummer

Informatie over welke producten en/of diensten je afneemt

E-mails, chatberichten, socialmedia berichten en/of telefoongesprekken met vragen of klachten

 

Hoe en waarom bewaren we je persoonlijke gegevens

Je persoonlijke gegevens worden met jouw goedkeuring bewaard om een persoonlijk profiel te creëren. We maken ook notities van gesprekken en berichten. Dit om de processen en service beter te maken en je volgende keer nog beter te kunnen helpen. Mocht je willen dat RambonNetWerken alle persoonsgegevens verwijderd zullen wij ook hiervoor zorgdragen. Sommige gegevens dienen we echter te bewaren om aan onze wettelijk verplichtingen te voldoen, denk hierbij bijvoorbeeld aan factuurgegevens.

Hoe gebruiken we je persoonlijke gegevens

Als je een afspraak maakt met RambonNetWerken, komt er een overeenkomst tot stand tussen jou en RambonNetWerken. De door jou aangeleverde gegevens worden door RambonNetWerken gebruikt voor het uitvoeren van die overeenkomst en zo je order/product(en) te leveren. Je gegevens worden geregistreerd in een je account.

Account -/ relatiebeheer & klantenservice

Je gegevens worden geregistreerd zodat je een order kunt plaatsen en bij eventueel volgende orders je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te vullen. Deze gegevens worden ook gebruikt om je sneller van dienst te kunnen zijn in verband met klacht -en garantieafhandeling of adviseren bij aankopen die verband houden met eerdere aankopen.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Facturatie en incassering

Je kan bij RambonNetWerken op diverse wijze de werkzaamheden of aankoop betalen. Indien je betaalt met:

Contant, je gegevens worden gebruikt om een factuur op te maken en te versturen.

Via Pin, je gegevens worden gebruikt om een factuur op te maken en te versturen.

Op rekening, je gegevens worden gebruikt om een factuur op te maken en te versturen.

Mocht blijken dat, ondanks de mailtjes en herinneringen die we je sturen, telefonische contactmomenten, we je betaling niet binnen krijgen, zullen wij je gegevens doorgeven die nodig zijn voor incassering van de vordering, aan ons incassobureau.

Reviews & Verbeteringen

RambonNetWerken is een vooruitstrevende organisatie waarbij gebruik gemaakt zal worden van de meest vernieuwende technieken. Hiervoor vragen we feedback van onze klanten en gebruiken we feedback uit geplaatste reviews. Ook kunnen we je gegevens hiervoor gebruiken om via een klantonderzoek vernieuwende functionaliteiten te analyseren en te vragen of je eventuele verbeterpunten hebt. Dit zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn.

Nieuwsbrieven

Tijdens het aanmaken van je account kun je aangeven of je nieuwsbrieven wilt ontvangen. Met de RambonNetWerken nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, weetjes en acties. Mocht je al helemaal op de hoogte zijn en de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen kan je via een bericht de nieuwsbrief ontvangen uit zetten. Ook onder de nieuwsbrief vind je een subscribe waarmee je op een makkelijke manier je kan uitschrijven van ontvangen van de nieuwsbrief. Lees -en bezoekgedrag wordt geanalyseerd om zo een speciaal op maat gemaakte nieuwsbrief te creëren.

 (Service)Berichten

Indien wij belangrijke wijzigingen doorvoeren waarbij wij wettelijk verplicht zijn om je hiervan op de hoogte te stellen zullen wij je gegevens gebruiken om je hiervoor een bericht sturen. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in de algemene voorwaarden waarbij we je op de hoogte dienen te stellen dat deze aangepast zijn.

Delen van je gegevens met partners van RambonNetWerken

Je gegevens worden NIET gedeeld met partners.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens

RambonNetWerken zal je gegevens bewaren zolang wettelijk verplicht of nodig is. Denk hierbij aan een periode van 7 jaar voor facturen en de wettelijke bewaarperiode hiervoor. Per specifiek doeleinde wordt bekeken wat de noodzakelijke bewaarperiode is en welke gegevens hiervoor nodig zijn. Als er geen reden meer is om je gegevens te bewaren worden deze gegevens definitief verwijderd. Mochten de gegevens een langere bewaartermijn hebben worden deze na 2-7 jaar gehashed en beperkt toegankelijk gemaakt. Denk hierbij aan gegevens nodig voor service -/ garantie verlening voor producten met een “life-time-warranty”.

Welke rechten heb je

Je hebt bepaalde rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens die RambonNetWerken bewaard. In het bijzonder je recht tot toegang, rectificatie, restrictie, wijziging, uitwisseling en gegevens portabiliteit zoals beschreven in de AVG-wetgeving. Neem gerust contact met ons op als je deze rechten wilt uitoefenen door middel van een mail naar info@rambonnetwerken.nl.

Bezwaar maken

Mochten we je gegevens niet gebruiken zoals je hebt bedoeld horen we het graag. Dit kan via een mail naar info@rambonnetwerken.nl of je kan dit melden bij de autoriteit persoonsgegevens via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die (tijdelijk) naar je computer, notebook, tablet of smartphone worden gestuurd. Wij gebruiken cookies om jouw web ervaring bij RambonNetWerken te verbeteren.